TÄVLING



"Vad är framgång för dig?"



Ja, vad innebär det egentligen? Vad är viktigt för dig och vad drömmer du om?


Instruktioner: Skriv en motivation bland kommentarerna, hur lång eller kort du vill, där du svarar på frågan ovan. Utifrån era motivationer kommer jag sedan att välja ut ett antal finalister, varav en efter omröstning vinner och får sin blogg, tillsammans med sin motivering, länkad här på EmiKanzen. =)



Lycka till! <3









Kommentarer
Postat av: Josephine

sv: okej jag är med och tävlar :)



Min motivering:

Framgång för mig är när man känner sig lycklig och glad för det man har. Att man fått jobbat för det man vill nå och tillslut gör det och man känner att man inte kunde gjort det bättre :) så tycker inte det måste handla om pengar för att man ska nå sin framgång ( om det nu inte är det man vill) men man måste ju må bra också.

Vad tycker du? :)

2010-02-07 @ 15:52:27
URL: http://stjupid.blogg.se/
Postat av: michelle

Framgång för mig är när man lägger ner tid på, och lyckas med något som man verkligen vill! Att man själv är delaktig för att nå framgången. Jag drömmer om en bra utbildning samt jobb och därav satsar jag hårt på mina betyg. Jag vill även åka på språkresa och jobba som Au Pair, för att förbättra mina kunskaper i engelska vilket är väldigt viktigt och användbart och för att se mig om i världen. Därför samlar jag ihop pengar på olika sätt för att kunna åka iväg. Tex. snålar med månadspengen,städar och passar barn, delar ut tidningar och liknande. Bra framgångar kräver att man vet vad man vill och att man därefter gör sitt bästa för att nå målet.

Kram, Michelle ♥

2010-02-07 @ 15:58:20
URL: http://michellepettersson.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Det finns många idéer i samhället om att framgång handlar om att resa jorden runt, ha en massa pengar, ha en snygg bil, "rätt" sorts yrke etc. Det är dock inte lätt att veta vad man vill, varken som gammal eller ung :) Därför är framgång enligt mig att hitta en trygghet och tro till sig själv, att våga stå på sig. Att stå på sig handlar dock inte om att vara kaxig, elak och respektlös mot andra. Är man trygg i sig själv kan man unna andra vad de åstadkommit och vara snäll samt visa respekt. Med den tryggheten i sig själv tror jag att de kontakter man får är bra kontakter samt att trots motgångar så fortsätter man kämpa på!



Sv: NTU har jag hört talas om :) Verkar också vara en riktigt bra skola :) Jag gör så att jag mejlar dig lite tips om hur du ska gå tillväga för att hitta boende och ploppar det upp några andra frågor, stora som små, är det bara att hojta till i bloggen eller mejla!

2010-02-07 @ 16:27:34
URL: http://milkchocolateandcookies.blogg.se/
Postat av: LIENE

Framgång för mig är något som störst och främst gör mig lycklig och nöjd. Men det vore inget om andra inte uppskattade det. Så ens framgång hänger på andra.

Själv skriver jag och framför mina låtar. Om jag blir nöjd med låten och när andra gillar det är det framgång. Det behöver inte alltid kretsa runt pengar men i framtiden kommer även det göra för mig, hoppas jag. Jag vill leva på musiken och om jag lyckas göra det är jag framgångsrik.

Men att göra något bara för pengar och utan att lägga sin själ i är däremot inte framgång enligt mig. Man måste bara lycklig också. Pengar gör inte en lycklig i längden.

2010-02-07 @ 16:34:51
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Sara

Bra skrivet!

Såg du Melodifestivalen igår?

Kram

2010-02-07 @ 18:43:35
URL: http://www.februaritjej.se
Postat av: Anonym

Tjenis! Vill du tjäna pengar på din blogg? :) Gå in på min blogg för tips, det handlar alltså om annonsörer osv, Vi kan hjälpas åt! :) Behöver så många som möjligt, och det gör så vi tjänar mera. Tjänar ungefär 5000-10.000 i mån! Så utan tvekan, hör av dig, ni andra också. Mvh Caroline



2010-02-07 @ 20:49:00
URL: http://alltidcarolinis.blogg.se/
Postat av: simone

sv: Jaa, det är en riktigt bra liten kur mot förkylning :D

2010-02-07 @ 20:56:22
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: Victoria

Hejjsan!

Hamnade på din blogg efter att du komenterat i Fokis. Och den var jätte fin!

Du skriver så välskrivet!



"Stora plus".



Kram

2010-02-07 @ 21:07:30
URL: http://meely.blogg.se/
Postat av: Claudia;)

Tack:)

Låter treevligt:P<3

Min söndag blev typ bara tv + dator^^

2010-02-07 @ 21:25:33
URL: http://cajso.blogg.se/
Postat av: theodora

Kul med tävling:D

Enligt mig är framgång något som måste produceras. Man måste jobba för det. Framgång är för mig att vara begåvad, att lyckas med något man har satsat på. Jag kan ta ett exempel ur mitt liv. När jag läste på gymnasiet var det så mycket jag ville göra av mitt liv. Det ledde till en kracsh i min hjärna och inget blev gjort. Tillslut var jag tvungen att ta tag i mitt liv, sätta upp mål och sedan var det bara att GO FOR IT! Idag läser jag på universitetet, driver eget företag vid sidan om det och satsar på att efter min utbildning få arbeta som konsulent för Röda Korset, ett mål jag tänker kämpa för tills jag är nöjd. Det är framgång för mig:)

2010-02-07 @ 21:48:02
URL: http://guccipucciprada.blogg.se/
Postat av: Trees

Framgång för mig är när man strävar efter något, och man stund för stund kommer längre dit man strävar. För mig måste det inte vara när man har nått upp till sitt mål, utan resan dit. Min framgång i livet är mina resor. Jag har vart i 5 länder på fem månader sedan jag tog studenten i våras, - den resan är min framgång! Jag strävar och drömmer efter en resa genom hela världen :)

2010-02-07 @ 22:17:43
URL: http://mangofisk.se
Postat av: Idiz :)

Min motevering:

För mig är framgång när man lyckas med något. Framgång är för mig att jag gör någon annan glad eller mig själv glad.

Som när jag fick en lillasyster.

Det kändes som framgång.

När livet blir bättre och bättre ;)

Framgång är när man har ett mål som man ska kunna uppfylla själv, utan att någon annan ska göra det åt en. Det är framgång för mig :)



2010-02-08 @ 08:06:45
URL: http://idan.tk
Postat av: Emilia

Framgår går förbi rikedom och berömmelse. Att känna trygghet i sitt inre och i sin omgivning. Att känna en motivation om att vilja uppnå sina mål. Framgång är att vara sig själv.

2010-02-08 @ 08:52:50
URL: http://espot.blogg.se/
Postat av: fridelinen

sluta att ha massa tävlingar och bete dig som att du vore en storbloggare..

2010-02-08 @ 11:05:18
URL: http://fridelinen.blogg.se/
Postat av: amanda-foto och vardagsbloggen

Hej ! allt bra ?:)



skit cool meny;)

2010-02-08 @ 11:25:24
URL: http://amandabergholm.blogg.se/
Postat av: amanda-foto och vardagsbloggen

sv: okej:)



Framgånbg för mig är att ha ett roligt jobb och tjäna mycket pengar. Men även lycka. Inte bara pengar, för det är inte mottivernade att gå till ett jobb där du får mycket pengar men ingen lycka.

2010-02-08 @ 11:29:31
URL: http://amandabergholm.blogg.se/
Postat av: Leia ♥

Låter som en rolig tävling. :)

2010-02-08 @ 12:03:03
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: hampus

Framgång för mig är att nå målen man alltid villat nå.Och att få det jobb man alltid önskat sig.Framgång tycker jag är nåt alla borde få.Man borde få minst en framgång i sitt liv.Vad världen skulle vara enkel.Och jag tycker att du emikanzen har gjort stor framgång

2010-02-08 @ 18:36:15
URL: http://hampuslindqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0